fredag 14. desember 2007

God jul!

Her er vårt julekort motiv! Jammen ikke enkelt å få tatt brukenes bilder av tre unger som absolutt ikke vil samarbeide.... Ikke nok med det, så kom oldemor å stilte seg opp midt i lyset..
Nisselue var ikke aktuelt å ha på.. Men, det ble vel ikke så aller verst likevel. Har også fått det trykt på fotoknudsen. Da gjenstår det bare å få sende de.....:-)

Ellers så koser vi oss med forberedelsene.. Har laga kakemenner og risboller så langt. Så får vi se... Gutta er IVRIGE smakere:-)
Julemiddagen inntar vi hos mor og far, og bestemor. Så går vi opp til oss å åpner gaver etterpå. Så vi får legge ned gutta når det er behov for det.
Kristian skulle egentlig til far sin å feire, men han er syk og Kristian blir hjemme!! Jeg er IKKE lei meg for det... Så da blir vi fulltallige her, og det skal bli så kos.:-)

Konrad og Tønnes har begynt å gå så smått nå! De er så søte at, og så glade når de opplever mestringa!
Det som er mest populert å leke med, er to store lastebiler som de kan gå å skubbe bortover gulvene. Sikker på at de går 1 km hver dag!! Det blir vel noen hakk både i møbler, vegger og dører... Men, det er vel en del av skjarmen..

Vel, kos dere masse med førjulsdagene og den store høytiden:-)

Julekos fra "nord"...

5 kommentarer:

Cecilie sa...

Flott bilde av nydelige unger!

Unknown sa...

Nydelig bilde!!

Ok tippekonkurranse:
Tønnes til venstre

?

Utrolig like de guttene!

Våre er veldig forskjellig, men Kjartan tok faktisk feil av dem i 20 min her for noen dager siden. Samme dag tok mormoren også feil. At det er mulig!

Unknown sa...

De hadde forresten så fine gensre på seg!!

Eva sa...

Konrad til venstre....
Syns de er veldig forskjellig jeg....

Gensrene har søstra mi strikket, det hører med nikkers, strømper og lue også. Guttene er så fine i de at!

LuckyTone sa...

Åhh, for noen flotte gutter! Må si jeg er misunnelig på storebroren tvillingene har... Han virker så utrolig kjekk og grei!