torsdag 10. mai 2007

Hva er det?

I dag fikk vi innkalling til Haukeland igjen... Gabriel har fått time på onkologi poliklinikk "klø i hødet" Hva skal de sjekke da? Irriterer meg at de ikke kan skrive hva det er.... De skriver at undersøkelsen vil ta mellom 30 og 60 minutter!!!! Håper virkelig at Gabriel er tålmodig den dagen:)

5 kommentarer:

Unknown sa...

Da jeg søkte på nettet fant betydningen av onkologi, men du har vel sikkert søkt du også.

"Onkologi er en medisinsk underspesialitet som dreier seg om studie og behandling av kreft. En lege som praktiserer onkologi er en onkolog. Betegnelsen har sin opprinnelse i det greske ογκος (onkos), som betyr «stort omfang», «masse» eller «svulst», og endelsen -logi betyr «studie av».

Hentet fra «http://no.wikipedia.org/wiki/Onkologi»"

Bra at de tar det seriøst dette og sjekker alt! Det er jo godt å kunne få utelukket mest mulig så dere er på den sikre siden. Håper han er tålmodig den dagen da:)(Klem)

LuckyTone sa...

Tusen takk:) Jeg søkte pittelitt, men fant ikke noe.... Ser på 24;)
Nå skal jeg opp i køyen og se episode 2.
Natta.

Livø sa...

Ta en telefon i morgen, du skal ikke måtte gå rundt å undre deg på hva det kan være for noe Tone! Synes virkelig det er dårlig av sykehuset og ikke sende ut info slik at dere vet hva det handler om!
Hadde vi fått noe slik nå ang. askil som vi ikke hadde vært forberedt på så hadde jeg vel blitt mer eller mindre hysterisk!

LuckyTone sa...

De skal nok "bare" sjekke han for vondartede "ting". Det pga at den ene foten er lengre enn dan andre. Tror de skal sjekke hele han for alt. De tok jo ul og røntgen av lunger, bryst, mage, hofter sist jeg var. Så.... Da var alt flott. Så de skal vel kanskje sjekke hele han for kreft og annet vondartet. "vet ikke"
Vet de skal sjekke han med ul og røntgen minst en gang i halvåret.... Mer vet ikke jeg. Skulle bare ønske at den korte foten ville ta igjen den lengste... Men, men.... det ser ikke slik ut enda...XXX

LuckyTone sa...

Prøvde å ringe de for å bytte timen, og snakke litt med de. Men de tok aldri telefonen så etter 20min så krevde guttene at jeg skiftet en bleie og to:)
Får prøve å ringe igjen... Nå skal jeg ut på tur. Tid for soving for sutregutta;)