mandag 28. mai 2007

Vannkopper...!!!

Akkurat 14 dager etter storebror sitt utbrudd dukka det opp prikker på Konrad.. Timer etterpå kom de til syne på Tønnes og. Nå i dag har prikkene virkelig blomstra! Vannfyllte blemmer...!
Konrad har massevis. Spesielt på hodet og rumpa. Tønnes har ikke fått så mange, men det kan vel komme. Det ser heldigvis ikke ut til å plage dem noe særlig. Matlysta er god og allmenntilstanden er omtrent som vanlig. Men, det ser jo ikke godt ut i det hele tatt!

Godt å vite at dette aldri kommer tilbake..

5 kommentarer:

Unknown sa...

Her fikk eldstemann det for noen dager siden. Så regner med at det går et par uker og så har de andre det. Jeg ringte til legevakten og spurte om det gjorde noe om de ble smittet. De sa at jeg måtte ta kontakt med lege hvis de også fikk det.
Kjetil våkner hele tiden og klager over at han har vondt. Det er tett i tett på ryggen. Ser ikke noe godt ut.

Cecilie sa...

Uff - stakkars små. Håper de ikke blir plaget altfor mye med mange kopper og mye kløe..

God bedring!

LuckyTone sa...

Ikke noe kjekt når de små blir syke. Da er det nok godt å tenke på at vannkopper kommer bare en gang:)
God bedring til smågutta. Håper ikke de blir plaget mye ev det.
klem

Eva sa...

Vel, da er vi godt innsausa av kvitvask... Ikke enkelt å smøre på små urolige kropper, så det blir litt overalt...
Tønnes ser ut til å slippe unna med endel mindre kopper enn Konrad. Han er full av de!! Såhan sov litt urolig i natt. Regner med det blir litt gråt i natt og.. Forma er grei den. Så det går greit egentlig. To-tre dager til så er det verste over...

Eva sa...

Da ser vi endelig enden på vannkoppene! Har vært litt strevsommt, med to grinete gutter her. Tønnes har vært urolig på natta og. Så han har stort sett lagt ved siden av meg... Litt for lettvindt å bare gi pupp.. Men, han roer seg da.. Men, nå blir det ikke mer nattekos. Sofapupp oog rett i senga si igjen!
Bare veldig glad vi er ferdig med dette!!(glise!)