onsdag 25. juli 2007

Litt fra oss

Heisann jenter.
Nå er det virkelig ikke lenge til vi alle treffes på Voss!!! 1 mnd til!! Yohoo!!!

I går var guttene mine 10 mnd! Store gutter! Tallene får dere her:
Gabriel: 78 cm, 9850 g.. Laaang gutt...
Isak : 74,5 cm, 9540 g ( han tar skikkelig innpå broremannen nå:))

Guttene viste alle sine kunster for helsesøster. Reiste seg opp ved døren, satte seg kontrollert ned på stumpen igjen, pratet mye, lo, gråt, krøp, lekte med alle lekene som hun fant frem. Ja, det gikk veldig fint!!:)

Gabriel har altså gått ned ca 300 g på 2 mnd... Og Isak lagt på seg ca 300 g på to mnd.Det var nok diare og oppkast som gjorde at Gabriel tok av. Så ingen fare her. I tillegg er de jo så ekstremt aktive, er jo aldri i ro...kun når de sover.
Nå ligger de i køyen og jodler!:) De skulle vært lagt kl 9 i morges, men siden vi var på helsestasjonen, så ble vi 2 timer forsinket med luren. Og det går ikke så bra, da er de overtrøtt og sutrer og skriker til de sovner... Off, det er slitsomt.

Håper dere alle koser dere.

Kjempe klem fra Tone, Isak og Gabriel.

2 kommentarer:

Unknown sa...

yohooo!!! Gleder meg!!:D

Så flinke guttene dine er da? Mine har ikke kommet så langt. De sitter ikke, heller ikke krabber. I dag dro Leo seg opp i knestående mens han holdt i dusjkabinettet, og nesten med den ene foten opp, så det er sikkert ikke lenge til han reiser seg.

LuckyTone sa...

Det høres ut som om Leo snart setter seg opp og krabber:) Det er veldig kjekt når de kommer seg rundt alene. Da kan de være pågulvet lengre og bare krype etter mammaen som går fra kjøkken til bad osv:)