onsdag 11. juli 2007

Problemstilling..

Konrad og Tønnes leker med hver sin leke. Så skal Tønnes alltid ha leken til Konrad... Vi gir Konrad leken Tønnes hadde og da er den igjen mest interessant for Tønnes.... Dette gjentar seg hele tiden når de sitter ved matbordet.. (de sitter side om side..)
Hva gjør dere???
1. lar de holde på.. (da blir Konrad uten leke..)
2. ingen leker ved bordet (da slåss de med hverandre...)
3.tar fra Tønnes leken og gir den til Konrad, Tønnes må ha den han hadde..
4.noen andre lyse ideer??
De kan ikke lære seg til å må sloss om alt allerede nå....??

Selvfølgelig en tanke å sette dem fra hverandre ved bordet.. Men, det er litt upraktisk.

4 kommentarer:

LuckyTone sa...

Her er det sånn også:) Når de leker på gulvet vil de alltid ha den leken som han andre har. De sliter den ut av hendene på hverandre ett par ganger, så finner han ene en ny leke:) De bytter på hvem som "vinner".
Jeg har latt de styre på litt, det er jo litt morsomt å se på "rødme". Men som oftest så gir jeg leken til han som hadde leken først og sier: Den var det Isak/Gabriel som hadde.Vil jo ikke at de skal lære at de bare kan ta den leken de vil, selv om noen andre leker med den.

Må le når jeg tenker på det. For de har jo holdt på slik siden de klarte å holde leker i hendene. De vil alltid ha det den andre har. SELV om de har like leker i hendene... Morsomme er de disse små:) SMIL!!!

Unknown sa...

Har ikke peiling! Kremt...mine sitter ikke engang ved bordet ennå. Mater de i vippestolene. Bør få kjøpt inn en til høystol sånn at vi kan få de opp ved bordet.

Eva sa...

Det er veldig koselig å ha gutta ved bordet.:-)
De følger våre måltid og spiser stort sett det samme, så det er veldig praktisk sånn..
Men, de må ha hver sin leke/ting å holde på med. Ellers så griser de bare med hverandre...

Livø sa...

Vi har nok den samme utfordringen når det gjelder at begge vil ha samme leke her også...
Men vi praktiserer reglen med ingen leker ved matbordet. Her sitter de ikke ved siden av hverandre, men på hver sin side av bordet... For oss fungerer det helt supert, en av oss sitter da på enden av bordet mellom de.

Ja, tiden for nye utfordringer har virkelig begynt for fulle! ;-)