torsdag 8. februar 2007

Sove alene for første gang....

Nå er nok en milepæl nådd i det Olivske hjem.... sist natt sov Birgitte og Askil for første gang alene i egen seng. Litt av en opplevelse for hele familien! Det har vært en rolig natt og den ble kun avbrutt av et nattmåltid i 3-tiden. Jeg fikk meg en god latter når jeg skulle gi de mat. Askil lå da på tvers i sengen ved hodegjerdet. Sengen hans står inntil langsiden på Birgittes seng. Birgitte lå helt inntil sprinklene mot Askil sin seng.... tydelig at de har søkt nærmere hverandre i søvne!

Vi har vært på 4mnd-kontroll i dag. Birgitte veier nå 7100 gram og er 65cm lang. Askil er "bare" 6600 gram og er blitt 64cm. De vokser jevnt og trutt, spiser bra og alt er vel egentlig bare velstand....

Etter å ha vært hos foreldrene mine i nesten 3 uker er vi nå vel hjemme igjen.... i et knirkefritt hus! Så herlig! Det var utrolig deilig å komme hjem igjen i gårkveld! Håper vi kommer inn i normale rutiner igjen i løpet av kort tid!Birgitte og Askil har blitt drevne i å være på overnattingstur hos Bestemor og Bestefar uten oss.... Så vi har dermed bestilt oss "kjærestetur" til Budapest i begynnelsen av juni. Gleder oss allerede!

Birgittes nakke har blitt tøyd daglig i en kort periode og allerede har det gitt gode resultater. Satser på at vi kommer oss i mål før februar er omme!

4 kommentarer:

LuckyTone sa...

Heisann.
:) Så kos at de søkte hverandre om natten. Sikkert deilig med bare ett nattmåltid hvis dere har brukt å ha flere.

Flott at alt gikk fint på kontrollen, flott vekt og det hele!

ÅÅhh. blir litt misunnelig på kjæresteturen deres:) Det hørtes utrolig deilig ut. Lurer på når jeg og Håkon skal ha kjærestetur.?? Hadde alltid fått noen til å passe guttene, men det blir vel en stund til. Det er jo en stund til dere også skal. Kanskje det kunne blitt en tur på oss også i sommer...:)

Kos dere hjemme i det knirkefrie huset, sammen med gullbarna!
Klem Tone.

Cecilie sa...

Så deilig å være hjemme i et knirkefritt hjem :) Grattis!

Askil og Birgitte har blitt store og fine!
Vi var på en ekstra kontroll i går og da var lille, store Kasper blitt 8600g og 68cm lang, mens lillejenta er 6800g og 64cm lang så det er ganske stor forskjell på de også. Det er sååå deilig at de ikke er synlig premature lenger. Og ikke føler jeg at de er det på noen andre områder heller!

Høres fantastisk ut med kjærlighetsferie *drømme* Må nok prøve å få til det om ikke så altfor lenge vi også.

Vi sees snart - gleder oss!

Cecilie sa...

Og det jeg egentlig skulle si var at vi også snart skal legge de over i hver sin seng. Vi venter bare på å komme inn i det nye huset!
Så utrolig søtt at de søkte hverandre i søvne.

Eva sa...

Vurderer seng til begge snart vi og.. Men det er jo så kos når de ligger tett i tett å sover..
De vekker ikke hverandre heller, så de får nok sove sammen en stund til..

Kjærestetur ja.. Det hadde vært no.. Er nok lite aktuelt her det.

Så bra at nakken til Birgitte blir bedre!