tirsdag 6. februar 2007

Vært på Haukeland i dag




Heisann jenter.


I dag har vi surret rundt på Haukeland og leitet etter parkering:) Fant til slutt og sprang inn på barneklinikken for å ta røntgen av hoftene til guttene. Der såg heldigvis alt flott ut. Guttene hadde helt like mål, selv om Gabriel er mye rundere:):):) He, he.


Isak har to like lange bein(bein...hørtes så rart ut men det er jo ikke bare foten det er hele beinet...,) godt er det. Mens Gabriel har ett bein som er ca 1,5 cm lengre. Det var ikke noe vi skulle tenke på sa legen, men følge litt med. De gjør nok ikke noe før han nesten er ferdig utvokst, da stopper de veksten i den ene foten slik at de forhåpentligvis blir omtrent like lange. Får bare håpe at det ikke blir større forskjell enn det er nå.


Ha en super dag jenter. Håper alt står bra til med dere alle.


Stor klem fra Tone, Isak og Gabriel:) Smask! Bildet:Gabriel i nøttebody.

4 kommentarer:

Eva sa...

Så søte de er..!
Det er så kjekt med bilder...:-)

Så bra det ikke er mer "alvorlig" da. Kan det gå seg til av seg selv..?

LuckyTone sa...

Vet ikke... det gjør sikkert ikke det, men vi kan nå håpe:)

Unknown sa...

Blir så glad hver gang dere legger inn bilder!:D Kjekt!

Vi har så flinke leger i dag! Det ordner seg nok til slutt.

Livø sa...

Så flotte guttene dine er Tone! Jeg slenger meg med i klubben som synes det er kjempemoro med bilder! ;-)

Ang. benlengdeforskjeller hos små barn, så kan de faktisk rette seg gjennom vekstperioden de har foran seg. Vi vokser litt i rykk og napp alle sammen og det kan hende at bena vokser seg til samme lengde på sikt. Uansett synes jeg som fysioterapeut at det er kjempeflott at de følger med det allerede og at man dermed er i forkant slik at man får gjort en korreksjon i tide om det viser seg at det trengs.