mandag 30. april 2007

Grytidlig start på dagen er over

De siste månedene så har vår morgen startet ca klokken halv 6 - og det er tidlig! I det siste så har de ikke villet sove etter morgenmaten heller og dessuten så har storesøster våknet av søsknene sine så jeg kunne hvertfall se langt etter senga igjen.
Så klokka 6 ++ så har hele familien vært oppe (unntatt far i huset) og jeg synes ikke det har vært noe ok for å være ærlig.

Men i forrige uke bestemte vi oss for at nok er nok og begynte med noen små tiltak for at de skulle sove litt lenger. Og guri meg så fint det gikk! De to første morgenene våknet de presis halv 6 og vi gikk inn med smokken sånn omtrent 6000 ganger ;)
Etter 1 time og 1 kvarter den første morgenen så sovnet de igjen og etter 15 min andre morgenen så sover de nå faktisk til klokka 07! Og det er jo bare helt fantastisk og helt klart en litt mer human tid å stå opp på.

Utrolig hva en ekstra time om morgenen har å si, altså - herlig!
Så nå krysser vi bare fingre for at dette er noe som fortsetter XXXX

2 kommentarer:

Unknown sa...

Å herlighet, 6 er tidlig!

LuckyTone sa...

Så deilig at de ikke våkner så tidlig lenger da! 5.30 og 6 er tidlig å starte dagen...da blir jo dagen så lang.
Her har guttene begynnt å våknekl. 6 nå:( Men vi står ikke opp før kl. 7-7.30. De sovner sv og til når de kommer inn i sengen til oss.... eller så ligger de å plukker på hverandre eller oss. Da får vi noen klask i fjeset:)