lørdag 30. desember 2006

Hva skjer??

akkurat nå om dagen er vi virkelig fortvilet. Fredrik vil ikke spise. han gir klar beskjed om at han er sulten, ikke vanskelig å høre det for å si det sånn. men når han så får mat i munnen så tar han en til to slurker før han hyyyyler ut. smertehyl høres det ut som.

Om natten får vi i han mat om han sover. På morgenen llikeså. Vi klarer å lure i han litt mat om vi gir han vekselvis smokk og mat. Men han spiser mye mindre enn før, gjerne bare 100 ml eller mindre pr måltid, mot 150ml for noen dager siden. Han virker fornøyd og er glad og blid. vi skjønner ikke noe og synes det er litt rart. Og ikke minst skummelt om han har vondt uten at vi skjønner det.

har prøvd å ringe barneklinikken, men kommer ikke igjennom på telefon.

har dere kloke damer noen forslag til hva vi kan gjøre??

4 kommentarer:

Unknown sa...

Akkurat samme problemet her. Hadde det med Kjetil også. Det er nesten så han ikke får puste av og til for han får så vondt. Han drikker også bare halvparten av det han er vant til. Ingen råd å gi dessverre.

Livø sa...

Skjønner så godt at det er en fortvilende situasjon! Håper virkelig du får kontakt på barneklinikken, jeg tør ikke spekulere i hva det kan være.

Unknown sa...

Fikk du snakket med barneklinikken?

Marianne sa...

Håper gutten din er bedre nå :)
Kan det være halsbetennelse? Lukter det vondt av ånden hans? Han behøver ikke nødvendigvis være så veldig syk selv om han har halsbetennelse!

Takk for kommentar i bloggen min :)