mandag 19. mars 2007

Forlovelsen..


Vi har ikke komme så langt at vi har gifta oss,
men gjett om vi hadde det fint den kvelden vi forlova oss!
På toppen av bygdas tak.
(litt måtte han slite for å få meg...:-) )

Etter toppturen gikk vi til en gapahuk ved ett vann.
Der spiste vi medbrakte jordbær megd vaniljesaus.
Og knerte ei flaske sprudlevann...

4 kommentarer:

Unknown sa...

Ååååå så fine omgivelser! Der var det fint å forlove seg!

Jeg satt og spiste middag. Da jeg skulle drikke opp juicen min så jeg plutselig noe som lå i bunnen av glasset. Jeg får det ut og ser det er en gullring. Jeg ser spørrende opp på Kjartan, og så sier han "Jeg fant den på gulvet på butikken (jobben) og tenkte du skulle få den" Jeg utbryter "Æsj" og skal løpe for å skylle munnen min. Jeg skjønte faktisk ingenting. "Jeg har jo vasket den" sier han:D Jeg er småirritert og lurer på hva som feiler han. Plutselig drikker han opp sin juice og så sier han "jeg fant en til meg også" og viser sitt glass. Da først skjønte jeg det!! Det er bare typisk han å gjøre det slik;)

Cecilie sa...

Så flott, Eva!
Dere ser jammen lykkelige ut der dere står :)

Elisabeth: Hi, hi. Synes jeg ser deg litt lettere småirritert.

Flinke og oppfinnsomme mannfolk dere har.

Hmmm. Mon tro om min Morten har noe i tankene snart *tromler med fingrene*

Magnhild sa...

åååh så koselig, får het gåsehud av å lese om opplevelsen.

Vårt eller Caos sitt frieri ble nesten litt komisk. Han hadde bestemt seg for å fri i USA da vi var der på ferie høsten 02, men den sommeren jobbet vi på hotel i Fyresdal, Telemark og da kom vi inn på temaet under en ganske våt fest... Og plutselig så spretter han opp, drar meg til leiligheten vår, tenner litt stearinlys og finner frem ringen, hvorpå jeg utbryter: jeg må tisse, og deretter løper på do...

Når jeg da kommer inn igjen i stuen så står han på kne og spør om jeg vil gifte meg med han. Jeg ble plutselig veldig edru og kjempefornøyd med tilværelsen! Det ble ikke noe frieri i USA, men turen var uansett veldig flott! Og fra vi forlovet oss til vi giftet oss var det 998 dager. Litt teit å være 2 dager for sent ute til å få akkurat 1000 dager... ;)

LuckyTone sa...

Så flotte bilder. Det hørtes kos ut!
Så flinke menn dere har alle sammen. Vi hadde ikke noe skikkelig frieri her i gården. Vi var på ferie, og jeg fant ut at vi kunne se på ringer;) Så var de vi så på så billig, at vi måtte kjøpe noen enda finere. Vips, så var vi forlovet...ikke så spennende.