torsdag 8. mars 2007

Hvor gammel er pappaen til tvillingene? Og hvor møtte dere han?

Blir jo litt nyfiken!
Håkon er 32 år, (jeg er 29 nå:O)
Jeg møtte Håkon, for 8 år siden, da jeg jobbet på Lindex. Vi hadde samme lunsj rom. Hver gang han gikk til lunsj kom jeg hoppende inn på lunsjrommet også:)
Det ble mange lunsjer etterhvert...og nå er vi gift og har deilige tvillinger:) Ett resultat av mange lunsjpauser:)

8 kommentarer:

Unknown sa...

Samboeren min blir 28 til sommeren. Jeg blir 27.
Vi møtte hverandre for 8 år siden i en bursdagsfeiring til en kamerat av han. Jeg hadde, mot min vilje, blitt dratt dit av en venninne, noe jeg er veldig glad for i dag!:)

Livø sa...

Erik er 35 år og jeg er 36... trist men sant! Tøft å tenke på at jeg er nærmere 40 enn 30!
Vi møttes ved en tilfeldighet på Lillehammer, jeg bodde der og Erik var der på "kick-off" med jobben...i løpet av 2 dager løp vi inn i hverandre 3 ganger! Det resulterte i ganske så mange Lillehammerturer for Erik etterhvert... Noe vi har vært veldig glade for i all tid etterpå! Tenk om jeg ikke hadde gått på Nikkers på lørdag formiddag den gangen??? Da hadde kanskje ikke Askil og Birgitte bestått i dag???

Unknown sa...

Livø: Jeg tror den grensen flytter seg hele tiden. Når du er i 40 årene så høres 50 forferdelig ut osv. Nå synes jeg det er rart at jeg snart er i 30 årene, men når jeg ser på venner av meg som er 30+ så skjønner jeg ikke helt hva problemet er.
En kan bare leve det livet en lever akkurat nå:)

Livø sa...

Så sant, så sant!
Det jeg mener med tøft, er at jeg ikke egentlig skjønner hvor gammel jeg er alltid.... og når det plutselig går opp for meg at det for eksempel er 22 år siden konfirmasjonen, så blir jeg litt satt ut! (22 år, det er jo kjempelenge.... og jeg synes vel ikke egentlig at det er såååå lenge siden!)Andre eksempler:det er 17 år siden jeg var aupair i Tyskland, det er 16 år siden jeg flyttet til Nederland og det er 13 år siden jeg kom tilbake til Norge, jeg har jobbet som fysioterapeut i 10 år .... Helt utrolig hvor årene blir av!

Cecilie sa...

Morten er 35 og jeg blir ganske snart 33 :)

Vi er inne i vårt 6. år selvom det virker som at det alltid har vært oss to *sukk*
Vi møttes via felles kjente en varm sommerdag og ble vel egentlig venner før vi ble kjærester - dog skal det sies at det alltid var litt spenning i lufta da vi møttes ;)
Vi flørtet lenge og vel og da vi endelig tok steget fullt ut og kysset hverandre for første gang var det som om alle brikkene falt på plass. Det skulle være oss to - ferdig med det!
Det høres litt klisjè ut, men det var akkurat slik det føltes.

Magnhild sa...

Caos (Carl Oscar) blir 30 i oktober og jeg er 28. vi traff hverandre i Kr.sand for skalvise det er vel 6 år siden nå. vi studerte der begge to. Og han skulle jeg nå i alle fall ikke bli sammen med, men det gikk ikke slik...

Og så måtte jeg flytte til et universitet, så det ble til at vi flyttet til Bergen. Og nå bor vi vegg i vegg med mitt barndomshjem og til sommeren flytter vi inn i det. Skal bli morsomt det da!

Men jeg synes det er rart at jeg er 28 år, har hus, stasjonsvogn og er fem i familien. Føler meg ikke gammel i det hele tatt, og føler at alle foreldrene i bhg til Erik er skikkelig voksen som har så store barn... Jaja, jeg har jo barn der jeg også...

Eva sa...

Min kjære Ronny fylte 36 år i januar.. Jeg ble 28.

Vi møttes på den mest uromantiske måten noen kan tenke seg..:
Vi jobba begge sesongarbeid på et slakteri....:-)
De som jobba på slaktelinja kom inn i sauefjøsen når de hadde "5 minutt".. Og da måtte vi og ta pause..
Prata da masse med Ronny..
Så en dag skulle Ronny hjelpe meg å sortere en binge med villsau (små djevler...)da en av sauene hoppa rett opp i fjeset på meg og skalla inn ene fortanna..
Etter masse styr på tannlegekontoret endte dagen med at Ronny kom på besøk til meg. Dette var torsdagskveld.. Så dro han bort i helga. Søndagskvelden kom han igjen på besøk, og siden har vi vært samboere.... Tji hii..
Dette er vel 4,5 år siden.

LuckyTone sa...

Eva; Det var ett morsomt første treff da:) Sikkert ikke så morsomt å få slåttinn fortanna, men kjekk historie da:)