fredag 23. mars 2007

Tone

Hyggelig mann du har:) Jeg snakket litt med han i dag. Da jeg kom inn i butikken, så jeg med en gang at det der måtte være din mann:) Han sa at han også hadde tvillinger og da turde jeg å spørre. Hehe, det er en liten verden.
Det er sikkert der jeg har han fra tidligere. Da du la ut bildet på nettet, synes jeg det var noe kjent med han.

12 kommentarer:

LuckyTone sa...

:) Han ringte og sa at han skulle hilse fra Elisabeth, Leo og Eskil:)
Så sa han at du var en veldig koselig og grei jente. Gleder meg til å treffe dere. Men nå blir det en trilletur i uken det blir kjekt.
Har trillet i tre timer i dag! Det var såååå deilig. Kjenner det i lårene ja.

Skal på Haukeland med Gabriel på mandag. De skal ta røntgen og ultralyd av lunger og mage. Det er i forbindelse med at den ene foten er lengre enn den andre. De kommer til å sjekke hver 6mnd(eller 1 gang i året)FORDI de visste ikke om det kunne ha en sammenheng med kreft. Det er nok fordi det har vært tilfelle på noen og da vil de sjekke jevnlig. Flott det. Jeg går ikke rundt og tenker på det, da blir en tullete. Kunne tenkt med at de sjekket Isak og meg en gang i halvåret også jeg:)

Kos dere i helgen med hus og sol:)

Klem

Cecilie sa...

Tone: Lykke til på mandag.
Det er godt at legene følger opp Gabriel!

Unknown sa...

Gleder meg til å treffe dere også. Litt morsomt er det, her har vi snakket med hverandre over internett i nesten 1 år og så er det mannen din jeg treffer på. ...Herlighet nesten 1 ÅR!!

Måtte inn og sjekke på SM nå. Om tre måneder ca er det 1 år. Det er litt spesielt at vi seks har fulgt hverandre, nesten daglig, over så lang tid. Det har vært veldig støtte i dere!

Lykke til på sykehuset! Det er betryggende at de passer på og sjekker opp i alt.

Magnhild sa...

Ååååh har dere truffet hverandre?? eller kanskje dere skal treffe hverandre... hihi...
Jeg vil også treffe dere...
Men jeg er nå litt opptatt da, men til sommeren DA vil jeg treffe dere og kanskje vi kan ha hagefest?

Lykke til på Haukeland på mandag!!

Unknown sa...

Vi skal gå en tur i uken. Ja, du har vel hendene dine fulle. Skjønner ikke at du klarer det! Skrev til Tone at det var vel mannen din som var hjemme med de på dagtid. Hvis det passer en dag for deg så håper jeg virkelig du gir beskjed! Har veldig lyst at vi alle tre skal gå på tur!! Og du virket jo også så koselig på KK så det blir jo kjempekjekt å se deg igjen. Hagefest er jeg veldig gjerne med på.

Cecilie sa...

Hagefest vil jeg også være med på!

Livø og jeg får ha et lite hageparty i Moss eller på Jessheim og så får vi lage en skikkelig hagefest når vi møtes alle sammen :) -

LuckyTone sa...

Så det er nesten 1 år vi har "kjent" hverandre. Tiden går sååå fort.
HAGEPARTY høres kjekt ut! Jeg fikk skikkelig sommerfølelse i dag. Var utrolig deilig å sitte på lekeplassen og drikke te og prate i dag.
Magnhild: Hadde vært kjekt om du kunne vært med på tur en dag også.
Vi bor jo så nermt hverandre at det er jo litt dumt at vi ikke har møtt hverandre enda.Men....disse 6 mnd. med tvillinger har gått alt for fort.
MEN nå går vi mot deilige lyse dager med masse sol og minst 23 grader hver dag:):)

Livø sa...

Ja til hagefest!!!
Det er helt sprøtt det her... føler igrunnen at vi kjenner hverandre så inmari godt!
Vi prøverørsbertene har jo hatt kontakt i snart halvannet år om jeg ikke husker helt feil da....

Kanskje vi skal kalle det hageparty den 11 april Cecilie! Uansett jeg gleder meg som en liten unge allerede til å møte dere igjen!

Livø sa...

Glemte helt det jeg skulle da.... Lykke til på Mandag Tone! Skal tenke på dere!

Eva sa...

Jeg og vil.....:-)

LuckyTone sa...

DET ER SÅÅÅ DEILIG UTE!!!!
I går var vi i bursdagsbesøk, det ble holdt på terrassen! Nydelig ute.
Gleder meg til jeg er ferdig på Haukeland i dag, da skal jeg på en deilig trilletur med guttene!
Nei, jeg får vel snart vekke Gabriel og få i han noe mat før vi skal kjøre. (kjipt å vekke han når han sover så godt, drøyer det i 15 min til:)

Eva: Ja, stakkars deg, du har jo ingen av oss i nærheten du.. Kom nedover du;)
Men nå har jo ikke vi i Bergens området vært så flinke å treffes heller da, men håper at når vi først møtes så blir det noen treff innimellom:)

Livø: Ja, tenk at det er så lenge siden vi møtte hverandre på nettet! Utrolig hvor fort tiden går. Tiden som prøver, og alt ivf opplegget var ett styr. Gikk i en boble med håp og skuffelser.. Men nå får jeg nå ikke gjøre det igjen. Får jo bare to stk barn:) med ivf.(stemmer ikke det?) Litt teit, men forstår det også. De må prioritere de som ikke har noen.

Ha en super dag, jenter! Håper alle har like fint vær som oss i Bergen:):)
Klem klem klem

LuckyTone sa...

Turen på Haukeland var bortkastet:( Vi var der fra 13-15.30 De var så forsinket, og da det ble vår tur brøt hele datasystemet sammen.... Så vi må opp en annen dag. Kjipt å sitte der oppe når det er såååå fint vær ute. ...