mandag 5. mars 2007

Nysgjerrig..

Hvem er gift?
Hvem er samboere?
Er tvillingpappa også pappa til søsken..?

Vi er ikke gifte. Forlova på andre eller er det tredje året nå..??
Har ikke planer om bryllup med det første heller.
Så da er vel vi samboere da..
Tvillingpappa er desverre ikke pappa til eldstemann..

6 kommentarer:

Cecilie sa...

Vi er samboere - ikke forlova en gang *sukk*

Håper han får ut fingern og frir snart, he, he. Jeg er ganske gifteklar, nemlig og veldig gammeldags og tradisjonell av meg så jeg frir ikke, det må han gjøre.
Og den dagen han frir så skal vi finne en dato for når vi skal gifte oss. Helst innen 1 år etter forlovelsen.

Morten er pappan til alle tre barna.

LuckyTone sa...

Vi er gift!
Giftet oss 7. juni 2003. En helt fantastisk dag. Vi giftet oss i Maria kirken i Bergen og festen hodt vi på Radisson SAS på bryggen. Kunne tenkt å giftet meg igjen, men det blir vel litt dumt;)
Vi har "bare" Isak og Gabriel og Håkon er nok pappaen til begge to;)

Magnhild sa...

Vi er også gift!! (bombe) og vi forlovet oss 998 dager før vi giftet oss. Vi bare MÅTTE ha akkurat den datoen. 20.05.2005. "0. mai er bursdagen til min avdøde svigermor, og på denmåten ble hun på en måte med hun også.

Mannen er nok far til alle barna og godt er det tenker jeg.

Gled dere masse til det er deres tur til å gifte dere. Det er helt utrolig herlig og forberedelsene er nesten like morsomme. Tankene, drømmene og ønskene om dagen er deilig. Det er tomt med en gang når man er godt gift. "Hva skal jeg tenke på nå da?"

vi tenker å feire 10 rs bryllupsdag med stor fest vi. Det er jo bare 8 år til... *sukk* Bra det er noen 30 års dager og store dager før den tid! Elsker å arrangere fester!

Livø sa...

Jeg er godt gift...
Vi giftet oss 13. september i 2003. Vielsen hadde vi i Biri kirke, mens festen holdt vi på Annexstad gård på Toten! Det var middag og dans på låven til langt på natt!

(Høydepunktene i livet vårt blir nok feiret på diverse gårder ser det ut til....)

Unknown sa...

Vi er forlovet og han er pappa til alle tre

LuckyTone sa...

Har dere satt en dato Elisabeth? Det er kjekt å planlegge bryllup, godt å ha god tid. Vi begynnte ringerunde for lokale og kirke nesten 1,5 år i forveien...og da var det ikke alt som var ledig nei. Så folk er veldig tidlig ute.