søndag 11. mars 2007

Fotografering

Jeg har så lyst til å ta fotografbilder av alle tvillingene våre når vi treffes til sommeren. Hadde ikke det vært utrolig morsomt? Litt av en prøvelse for fotografen, men på den tiden vi snakker om så sitter alle barna mest sansynlig og de kravler og kryper vel. Åååh jeg har sååå lyst til det!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Jo, det hadde vært veldig gøy. Hvordan gjør vi det da? Får fotograf til hytten eller drar til Voss sentrum med dem, hvis det er noe der?

Magnhild sa...

Ja det vet jeg jo ikke sikkert. Tenkte først å høre med dere, og så må vi finne en helg vi skal dra, og SÅ ta kontakt med fotograf. Jeg tror nok at det er greiest å reise til fotograf, men det tar vi litt etter hvert. Ville bare lufte tanken. Kan være at noen vil ta bildene gratis og så kan vi betale for fremkalling. Det er jo ganske spesielt å ha så mange tvillinger på en gang...

LuckyTone sa...

Det hadde vært kjekt det. Det er fotografer på Voss. Jeg gikk på videregående der! Utrolig kjekk plass. Så en utfordring for fotografen det må vi da kunne lage:)

Eva sa...

Se og hør......:-)

Ikke det kanskje.
Men, fotografering hadde vært gøy!

Livø sa...

Absolutt en morsom tanke!

Cecilie sa...

Pekefingeren min kommer nok til å bli både øm og støl av all knipsinga, men det hadde vært veldig hyggelig og foreviget treffet på en proff måte!

- Fotografen skal være bra svett og ør i hodet etter endt fotoshoot, tenker jeg - he, he :)